XS4ALL Webmail

xs4all webmailAlle klanten van XS4ALL hebben de mogelijkheid om op internet en in de browser gebruik te maken van hun e-mail. In de XS4ALL webmail omgeving kun je als klant inloggen en vervolgens mail ontvangen, bekijken en versturen.

Wat zijn de algemene mailgegevens van XS4ALL?

Als je XS4ALL webmail niet in de mailomgeving van XS4ALL wilt ontvangen, maar gebruik wilt maken van mailsoftware zoals Outlook, moet je tijdens de configuratie rekening houden met de onderstaande instellingen.

Inkomende server
Server: imap.xs4all.nl
Poort: SSL poort 993 / TLS poort 143

Uitgaande server
Server: smtp.xs4all.nl
Poort: 465 (SSL) en 587 (TLS)

Inloggen op de XS4ALL webmail

Als je de webmail dienst van XS4ALL wil gebruiken moet je de onderstaande stappen volgen.

Ga naar XS4ALL webmail
Ga naar de website van XS4ALL en ga naar de webmail pagina – of klik op deze directe link. Klik voor de website van XS4ALL hier.
Inloggen met e-mailadres
Vul in de velden van het inlogformulier jouw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de knop ‘inloggen’.
XS4ALL postvak
Na het inloggen kom je in het postvak van jouw e-mailadres terecht. Vanuit het postvak kun je e-mails bekijken en beantwoorden.

Hoe log ik in op de webmail van XS4ALL, het lukt niet?

Ervaar je problemen met inloggen en kom je niet in jouw XS4ALL webmail? Vervelend! Waarschijnlijk voer je een verkeerd wachtwoord in. Denk je dat je het wachtwoord van jouw e-mailadres vergeten bent? Bezoek dan deze pagina binnen de website van XS4ALL –Klik hier

Kan dit ook met een Android telefoon?

Ja, dit kan! Via de bovenstaande gegevens kun jij inloggen op je android Telefoon. Ga naar de instellingen van je telefoon en voeg de gegevens handmatig toe.

Ik heb een iPhone, en nu?

Geen probleem! Ook iOS heeft een mailsysteem waarmee jij je e-mail handmatig kunt instellen. Zo krijg je direct te zien wie jou heeft ge-mailt, zo kun jij direct ook mailtjes verzenden! Dit is handig, zeker weten.

Zijn er nog meer mailadressen bij XS4ALL?

Voor zover bekend is het mogelijk om in te loggen met de @xs4all.nl variant.