Caiway webmail

Caiway webmail inloggen

Ben je klant van Caiway, de aanbieder van kabeltelevisie, digitale telefonie en internet? Dan heb je ook toegang tot de e-mail van Caiway.nl, Caiw.nl, kabelfoon.nl, caiway.net en Kabelfoon.net webmail, jouw persoonlijke pagina waar je jouw e-mailberichten kunt lezen, verzenden en bewaren.

Caiway webmail inloggen

Als je de webmail dienst van Caiway webmail wil gebruiken moet je de onderstaande stappen volgen.

  1. Ga naar Caiway webmail of klik op deze directe link;
  2. Vul op het inlogformulier jouw e-mailadres en wachtwoord in;
  3. Klik vervolgens op de knop ‘inloggen’.
  4. je komt nu in je Caiway mail inbox.

Na het inloggen kom je in het postvak van jouw e-mailadres terecht. Vanuit het postvak kun je e-mails bekijken en beantwoorden.

Je kunt je mail verbinden met een klassiek programma zoals Outlook. Let wel dat elke e-mail je ophaalt via een e-mailprogramma automatisch uit je webmail verdwijnt. Heb je geen idee hoe je je webmail moet verbinden met jouw e-mailprogramma? Dan vind je op de website een handig stappenplan.

Wachtwoord herstel

Ben je je wachtwoord vergeten van je Caiway e-mail en van je tv-app? Geen probleem, je kunt via MijnCaiway eenvoudig je wachtwoord herstellen, volg onderstaande stappenplan:

  1. Log in op Mijnway:
  2. Vul je klantcode of gebruikersnaam en wachtwoord in;
  3. Bovenin het scherm klik je op ‘Zelf regelen‘;
  4. Klik op het kopje ‘Internet‘;
  5. In het scherm dat nu verschijnt maak je een nieuw wachtwoord aan.

Let op! Wanneer je je wachtwoord verandert, zul je dit ook instellen in e-mail apps en softwareprogramma’s als Thunderbird, Outlook of Apple mail die je gebruikt.

Mijn Caiway inloggen

Naast de webmail kabelfoon heb je als klant van Caiway ook inloggen op Mijn Caiway. Op deze persoonlijke pagina kun je allerlei instellingen bekijken of wijzigen. Verhuis je bijvoorbeeld van Schiedam naar Aalsmeer? Dan kan je dit eenvoudig doorgeven in Mijn Caiway inloggen. Verder kun je op jouw eigen pagina je abonnement aanpassen, je telefoonrekening of het dataverbruik van je abonnement bekijken. Let wel op dat je na gebruik van jouw persoonlijke pagina en webmail altijd uitlogt. Op die manier voorkom je dat andere mensen jouw e-mails kunnen lezen.

Hulp nodig? Caiway storingen

Caiway staat altijd voor je klaar in het geval van storingen. En dan hebben we het over storingen op het gebied van internet, telefonie en televisie, maar ook op het gebied van je webmail. Kun je bijvoorbeeld niet inloggen? Dan kan je op onze website een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Meestal vind je hier de oplossing voor jouw probleem. Toch niet gevonden? Dan kan je via Facebook of Twitter de webcaredienst contacteren, zodat je binnen het uur een antwoord heb. Heeft het geen haast? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice waarbij je na een werkdag antwoord ontvangt. Als je de dag zelf nog een oplossing wilt, kun je bellen met de klantenservice die zowel doordeweeks als op zaterdag beschikbaar is.