Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Wij hebben met grote zorg deze website en de inhoud samengesteld, echter kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Het is onder andere mogelijk dat vlak voor het aanbrengen van een vermelding op de website feiten zijn veranderd. Homewebmail.nl en haar eignaar kunnen hiervoor op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld. Alle informatie op deze website wordt geheel vrijblijvend gegeven. Aan de gegevens op deze site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wij linken naar websites van derden, maar zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud en/of beschikbaarheid. Ga je deze websites bezoeken en/of gebruiken, dan is het gebruik ervan voor eigen risico.

Niets van deze uitgave mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of vermenigvuldigd zonder voorafgaande toestemming van homewebmail.nl en haar eigenaar.

Lees ook onze Privacy Policy