InHolland webmail

webmail inholland inlogscherm

e hogeschool InHolland is een HBO-instelling in Nederland. De hogeschool telt ruim 30.000 studenten die vanuit heel Nederland en daarbuiten komen. Daarmee is het één van de grotere HBO-instellingen die Nederland kent. De school kent een eigen webmail waarop je kunt inloggen. De school is in 2002 ontstaan door een fusie van verschillende hogeronderwijsscholen.

InHolland webmail inloggen

Dagelijks zijn er vele studenten die de webmail InHolland bezoeken. Om inn te loggen op de online webmail, kun je het adres webmail.inholland.nl invoeren in je adresbalk van je browser. Óók kun je via HomeWebmail.nl terecht op de website van de webmail van InHolland. Ga dan via hier naar de online webmail van InHolland en bekijk de laatste e-mailtjes die je hebt gekregen.

De online webmail van InHolland is overigens niet te vergelijken met andere internetaanbieders, zoals de webmail van KPN. Je krijgt bij deze deze hogeschool wel je eigen e-mailadres, maar je kunt bijvoorbeeld ook met je studentennummer inloggen. Het wachtwoord heb je van tevoren al aangemaakt. Het is hetzelfde wachtwoord en gebruikersnaam als andere componenten binnen deze hogeschool.