InHolland webmail

webmail-inhollandDe hogeschool InHolland is een HBO-instelling in Nederland. De hogeschool telt ruim 30.000 studenten die vanuit heel Nederland en daarbuiten komen. Daarmee is het één van de grotere HBO-instellingen die Nederland kent. De school kent een eigen webmail waarop je kunt inloggen. De school is in 2002 ontstaan door een fusie van verschillende hogeronderwijsscholen.

Dagelijks zijn er vele studenten van InHolland die de webmail van InHolland bezoeken. Om naar de InHolland webmail te gaan kun je het adres webmail.inholland.nl invoeren in je adresbalk. Óók kun je via HomeWebmail.nl terecht op de website van de webmail van InHolland. Ga dan via hier naar de webmail van InHolland en bekijk de laatste e-mailtjes die je via de webmail van InHolland hebt gekregen.

De webmail van InHolland is overigens niet te vergelijken met andere internetaanbieders, zoals de webmail van KPN. Je krijgt bij InHolland wel je eigen e-mailadres, maar je kunt bijvoorbeeld ook met je studentennummer inloggen. Het wachtwoord heb je van tevoren al aangemaakt. Het is hetzelfde wachtwoord en gebruikersnaam als andere componenten binnen de hogeschool van InHolland.