UPCmail

upcmail inlogscherm

Het is tegenwoordig nog steeds mogelijk om in te loggen op UPCmail. UPC webmail is al een tijdje onderdeel van Ziggo webmail. Het is daarom mogelijk om via de mailgegevens van deze internetprovider in te loggen met je account. Hoe je kunt inloggen, hoe je je wachtwoord herstelt en wat de mailinstellingen leggen we hieronder in de handleiding uit.

Inloggen op je UPCmail

Om in te loggen op upcmail ga je naar: https://www.ziggo.nl/mail
Vul je UPC e-mailadres en bijbehorend wachtwoord in en druk op de Aanmelden-button.
Je komt nu in je mailbox terecht. In de (Postvak in) inbox vind je je alle ontvangen e-mails.

UPCmail wachtwoord vergeten

Om je UPCmail wachtwoord opnieuw in te stellen als je deze bent vergeten, moet je inloggen op Mijn UPC (tegenwoordig: Mijn Ziggo). Daar kun je via mail instellingen je wachtwoord wijzigen en vervolgens opnieuw inloggen op mijn UPC mail.

Wat zijn de UPC webmail instellingen?

De inkomende server van UPC imap is:

imap.ziggo.nl

Poort: 993

De uitgaande server van UPC smtp is:

smtp.ziggo.nl

Poort: 587

De pop3 serveradressen voor de UPC pop3 is:

pop.ziggo.nl

Poort: 995

Hoe log ik in via Android?

Het is natuurlijk handig om je mobiele telefoon te koppelen met je webmail UPC. Het is daarom handig om daarvoor een handleiding te vinden. De handleiding van UPC en Ziggo vind je op deze pagina.

Hoe log ik in met mijn iPhone of iPad?

Ook voor de iPhone en iPad hebben we instructies geschreven. Omdat UPC tegenwoordig onder Ziggo valt, staat deze handleiding vermeld op de pagina van Ziggo. Voor de handleiding verwijzen we je dus door naar de desbetreffende pagina.