Zeelandnet Webmail

Zeelandnet webmailZeelandnet Webmail en Delta webmail is via de inlogpagina te bereiken wanneer je klant bent. Je krijgt dan online toegang tot je e-mailaccount, het enige wat je daarvoor nodig bent zijn een werkende internetverbinding, je inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens kun je waar en wanneer je dat wilt, inloggen op je Zeelandnet Webmail. De website Zeelandnet maakt deel uit van DELTA N.V., een bedrijf dat infrastructuur aanlegt in Zeeland om de provincie te voorzien van gas, elektriciteit, water, internet, telefonie en televisie. Via Mijn Zeelandnet – jouw persoonlijke pagina op de website – kan je zo ook jouw instellingen voor je abonnement bij DELTA bekijken of indien nodig wijzigen.

Mogelijkheden Zeelandnet Webmail

De grootte van je mailbox is afhankelijk van het abonnement dat je bij DELTA hebt afgesloten. Bij standaard abonnementen kan de grootte variëren van 50 MB tot 1000 MB. Indien je een TV & Internet bundel hebt, varieert de grootte van 500 MB tot 10 GB. En bij een alles-in-1-abonnement is dit van 2 GB tot 10 GB.

Daarnaast kan je ook opteren voor een zakelijk abonnement, waarbij de grootte van je webmail kan oplopen tot 10 GB. Ook het aantal e-mailadressen per webmail zijn afhankelijk van je abonnement. Hierbij geldt er een minimum van 5 en een maximum van 50 e-mailadressen. Indien je meer ruimte nodig hebt voor je e-mails kun je ervoor kiezen om je Zeelandnet Webmail te verbinden met een bestaand e-mailprogramma. Op die manier kun je deze webmail blijven gebruiken en toch genieten van meer ruimte.

Wat bij storingen Zeelandnet mail?

Ervaar je moeilijkheden om je Zeelandnet mail te openen? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomend fout ligt bij het wachtwoord. De wachtwoordinvoer is namelijk hoofdlettergevoelig, dus let er altijd op dat je CAPLSOCK niet aanstaat. Indien je wachtwoord cijfers bevat, controleer je best even of Num Lock wel aanstaat. Verder is het mogelijk dat Zeelandnet je al een paar keer op de hoogte heeft gebracht dat je mailbox te vol zit. In dat geval moet je via een klassiek e-mailprogramma e-mails verwijderen uit je Zeelandnet Webmail. Indien deze trucjes niet werken, kun je contact opnemen met de klantenservice.