Zeelandnet Webmail

Zeelandnet webmail inloggen

De website Zeelandnet maakt deel uit van DELTA N.V., een bedrijf dat infrastructuur aanlegt in Zeeland om de provincie te voorzien van gas, elektriciteit, water, internet, telefonie en televisie. Via Mijn Zeelandnet – jouw persoonlijke pagina op de website – kan je zo ook jouw instellingen voor je abonnement bij DELTA bekijken of indien nodig wijzigen.

Zeelandnet webmail inloggen

Als je de webmail dienst van Zeelandnet Webmail of Delta webmail wil gebruiken moet je de onderstaande stappen volgen.

  1. Ga naar Zeeland webmail of klik op deze directe link;
  2. Vul op het inlogformulier jouw e-mailadres en wachtwoord in;
  3. Klik vervolgens op de knop ‘inloggen’.
  4. je komt nu in je Zeeland mail inbox.

Na het inloggen kom je in het postvak van jouw e-mailadres terecht. Vanuit het postvak kun je e-mails bekijken en beantwoorden.

Wachtwoord vergeten? Zo kun je je deze herstellen/wijzigen

Het kan ons allemaal gebeuren, je bent je wachtwoord vergeten of wilt wellicht deze wijzen. Via ondestaande stappenplan kun je je wachtwoord herstellen en wijzigen:

Ga naar https://www.zeelandnet.nl/profiel/wachtwoordvergeten ;
Maak een keuze uit de mogelijkheden: Gastaccounts of Zeelandnet abonnees;
Ga naar MijnDelta;
Login in met je MijnDelta gebruikersnaam en wachtwoord;
Druk op Inloggen;
Kies voor Zelf regelen;
Hier kun je je wachtwoord wijzigen van je e-mailaccount.

Vergeet niet om ook je wachtwoord elders te wijzigen, denk aan e-mailprogramma’s als Appel mail, Outlook of Thunderbird. Maar uiteraard ook in e-mailapps die je gebruikt.

Mogelijkheden Zeelandnet Webmail

De grootte van je mailbox is afhankelijk van het abonnement dat je bij DELTA hebt afgesloten. Bij standaard abonnementen kan de grootte variëren van 50 MB tot 1000 MB. Indien je een TV & Internet bundel hebt, varieert de grootte van 500 MB tot 10 GB. En bij een alles-in-1-abonnement is dit van 2 GB tot 10 GB.

Daarnaast kan je ook opteren voor een zakelijk abonnement, waarbij de grootte van je webmail kan oplopen tot 10 GB. Ook het aantal e-mailadressen per webmail zijn afhankelijk van je abonnement. Hierbij geldt er een minimum van 5 en een maximum van 50 e-mailadressen. Indien je meer ruimte nodig hebt voor je e-mails kun je ervoor kiezen om je Zeelandnet Webmail te verbinden met een bestaand e-mailprogramma. Op die manier kun je deze webmail blijven gebruiken en toch genieten van meer ruimte.

Wat bij storingen Zeelandnet mail?

Ervaar je moeilijkheden om je Zeelandnet mail te openen? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomend fout ligt bij het wachtwoord. De wachtwoordinvoer is namelijk hoofdlettergevoelig, dus let er altijd op dat je CAPLSOCK niet aanstaat. Indien je wachtwoord cijfers bevat, controleer je best even of Num Lock wel aanstaat. Verder is het mogelijk dat Zeelandnet je al een paar keer op de hoogte heeft gebracht dat je mailbox te vol zit. In dat geval moet je via een klassiek e-mailprogramma e-mails verwijderen uit je Zeelandnet Webmail. Indien deze trucjes niet werken, kun je contact opnemen met de klantenservice.